Algemene voorwaarden.

 Bestellen:

U kunt u gewenste bestelling uitkiezen en deze vervolgens plaatsen in u winkelmandje. Bij het afrekenen kunt u uw bestelling nog controleren. U kunt betalen via iDeal & normale bankoverboekingen. Als u graag de bestelling wilt afhalen kunt u ook contact betalen bij JD Floats.

 Prijzen:

Alle prijzen op de webshop zijn incl. BTW en excl. Eventuele handelingskosten en verzendkosten.

 Verzenden:

Zodra u bestelling is binnengekomen en betaald is nemen wij deze in behandeling. En worden binnen 5 dagen verwerkt in Nederland. En in België binnen 7 dagen. Als dit niet mogelijk is word u in alle tijden op de hoogte gesteld. De producten worden goed en netjes ingepakt om beschadiging te voorkomen. Bestellingen worden via PostNL verstuurd. De prijzen van PostNL worden gehanteerd. U kunt de verzendkosten zien voor het afrekenen.  Voor alle bestelling geld dat pakket niet zwaarder is dan 25 kg en het verpakt kan worden in een pakket. JD Floats is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging of vertraging via de post. U kunt ons dan altijd mailen om te kijken voor een eventuele oplossing.

Retourneren

U mag het gekochte artikel retourneren. Mits,

-Het artikel ongebruikt is en nog de originele verpakking bevat.
-U het artikel binnen 14 dagen retourneert.
-Dobbers worden in geen geval teruggenomen.

Wilt u iets retourneren?

Dient u in elke omstandigheden contact op te nemen op ons e-mail adres en hier u persoonsgegevens en bankrekeningnummer te verzenden

e-mail: info@JDFloats.nl

© 2013 - 2024 JD Floats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel